ALT I SNEKKERING 

Som mottoet vårt sier, så utfører vi alt innenfor snekkerfaget. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor, selv om vi i utgangspunktet ikke har prosjekter mye større en en vanlig enebolig.

Vi jobber både for deg som privatperson, og for næringslivet. I tillegg fungerer vi som totalentreprenør. Kom til oss med hus eller hyttedrømmen, og vi hjelper deg hele veien til du kan flytte inn. Vi har godt samarbeid med både graver, murer, rørlegger, elektriker og maler, så du behøver kun å forholde deg til oss under byggeprosessen. Nå har vi i tillegg ansatt Frode Fiskvik som flislegger, og vi har dermed større kapasitet på oppussing av bad og vaskerom, samt flislegging av eventuelt andre rom:) 

Nybygg hus

- Forhandler av Hellvik Hus og hytter. Her er det mange fine husmodeller, som vi setter opp for deg om du måtte ønske det. I tillegg til standardhuset som du finner i katalogen, er det mulighet for tilpasninger etter dine ønsker. 
- Vi både tegner og setter opp eneboliger som du ikke finner i Hellvik Hus- katalogen. 
- I byggeprosessen fungerer vi gjerne som totalentreprenør.

Nybygg hytte 

- Forhandler av Hellvik Hus og hytter. I katalogen finner du mange idylliske hytter som passer perfekt både ved sjøen og på fjellet. 

- Om du ikke finner hyttedrømmen blant de modellene som allerede er ferdigtegnet, hjelper vi deg gjerne med å bygge en annen hytte. Enten fra gitte tegninger, eller vi kan hjelpe deg å tegne hyttedrømmen om du måtte ønske det:) 

Tilbygg på hytte, hus eller andre bygninger 

- Vi tegner, bygger og kommer med forslag som tilfredsstiller dine ønsker og behov.

Renovering 

- Vi tar på oss alt av renovering. Stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom, uthus, garasje eller vinterhage. Bare ta kontakt, så hjelper vi deg å finne den beste løsningen. 

Takarbeid

Tegningsarbeid 

Søknadsarbeid 

Totalentreprenør

Renovering og vedlikehold av næringsbygg

Levert av  
mangadexmangadex